COACHING OCH UTBILDNING FÖR FÖRÄLDRAR

Lugn i familjen är inom räckhåll


Att minska konflikter och öka samarbetet inom din familj är närmare än du tror.


När föräldrar kommer till mig, befinner de sig oftast i en situation där de kämpar med att hantera vardagliga utmaningar, som att få sina barn att lyssna, hantera konflikter mellan syskon och de känner sig utmattade av det dagliga stresspåslaget. De känner sig överväldigade, ibland osäkra och uppgivna i sitt föräldraskap.

Ett liv i familjen som känns lite lättare, fyllt med mer glädje är inom räckhåll.Visst kan det låta "drömmigt". Men det går att hitta den där inre kompassen i föräldraskapet

Känner du dig ibland otillräcklig som förälder?


Kämpar du med att vara närvarande i dina barns liv samtidigt som vardagens krav känns överväldigande.


Du är inte ensam. Många upplever att varken de själva eller tiden räcker till för att de skall kunna vara den förälder de önskar. Denna onda spiral av otillräcklighet, stress och frustration kan vara överväldigande.


Som förälder och coach förstår jag de tvivel och de hinder du stöter på. Jag vet hur det känns att inte vara den bästa versionen av sig själv. Därför vill jag försäkra dig om att det finns hopp & hjälp.

Jag har coachat och arbetat med många föräldrar som delar din känsla. Sett dem gå från att känna sig otillräckliga till att ha mer energi och känna inre trygghet och lugn. De har tagit steget mot en vardag som flyter på lite bättre, där de fattar fler medvetna beslut i enlighet med den förälder de vill vara.

Din möjlighet att förändra är här - den är nu. Du kan bli den förälder du vill vara och skapa de minnen du längtar efter med dina barn.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT SAMTAL!

Jag coachar, föreläser och utbildar


Hjälper föräldrar hitta inneboende trygghet och familjer att kommunicera och förstå varandra bättre. 
Detta gör jag via mina onlineutbildningar och kurser men även som coach, föreläsare och utbildare.

Jag har ett tydligt upplägg - ett recept som fungerar som min kompass i vardagen. När jag utmanas och tålamodet tryter - det gör det även för mig ibland - då vet jag ofta vad jag behöver göra. Det vill jag dela med dig - jag hjälper dig hitta din kompass.

Är Certifierad Föräldra- & Familjecoach som föreläst, och utbildat drygt 8000 personer - vådnadshavare, skolpersonal och vuxna som arbetar med barn i olika regionala funktioner. Utöver detta 1:1 coachar jag både föräldrar och i par - när den individuella kontakten önskas. 

När vi vuxna mår bra och känner oss trygga i oss själva får vi energi och kraft att vara närvarande och inlyssnande. Detta ger oss robusta, stabila barn som är trygga och starka i sin självkänsla och integritet.


Vi behöver trygga och robusta barn och vuxna i vårt samhälle idag. Därför brinner jag för mitt arbete.

Behöver du personlig 1:1 coaching och rådgivning? 


När du bokar 1:1 coaching får du som förälder unik, personlig hjälp och stöttning. Jag lyssnar och du utmanas att reflektera och hittar dina bästa lösningar. Tillsammans ser vi till att du tar steg framåt i riktning mot det föräldraskap och den känsla i familjen som du längtar efter. Om ni är två vuxna i familjen får ni naturligtvis vara med båda. Eftersom vi ses online på zoom kan ni ansluta tillsammans eller från vars en plats. 

Coachupplägg 8h (privatpersoner)

8 200,00 SEK
Coachupplägg 5h (privatpersoner)

5 500,00 SEK
Enstaka coachande samtal (privatpersoner)

1 200,00 SEK

FÖRÄLDRAAKADEMIN - för mer tålamod och stärkt självkänsla


Ett unikt program i personlig utveckling för föräldrar och vuxna i en familj. Programmet tar dig steg för steg - från uppgiven och vilsen till trygg och tålmodig i din föräldraroll.

Investera i din och familjens framtid, få verktygen och skapa relationer som stärker, där ni växer tillsammans.

LÄS MER OM PROGRAMMET

Charlotte


Ensamstående två barn på 13 resp 10 år

"Jag är ensamstående med två barn, en trettonårig son med ADHD och en tioårig dotter med väldigt många och stora känslor. Familjesituationen har varit utmanande i många år nu - och blir inte lättare med åren. Jag har därför sökt stöd och hjälp på olika sätt och gått en del föräldrakurser genom åren (som till exempel Komet och kurser för föräldrar med barn som har ADHD). Det har gett mig mer kunskap, verktyg och förståelse - men det är ofta kortare insatser som inte kunnat erbjuda samma tillgång till både en grupp av andra i utmanande föräldraskap och en erfaren, engagerad och föräldraspecialiserad coach som Föräldraakademin innefattar.

Genom Föräldrakademin-kursen har jag kommit vidare i flera vardagssituationer och fått ännu fler insikter som hjälper med acceptansen och hanteringen av en utmanande familjevardag. Jag har plockat tips och kunskap inte bara från Malin, de andra deltagarna och från de gästföreläsare som medverkat (inte minst NPF-föreläsaren). Malins erfarenhet som föräldracoach och hennes, varma energigivande bemötande av var och en av oss i kursgruppen är precis vad alla kärleksfulla men trötta, ledsna eller frustrerade föräldrar behöver.

Jag tyckte mycket om perspektivet att utgå från att barn agerar utifrån sina primära behov och alltid försöker sitt bästa utifrån sin förmåga och situation. Och att få hjälp att särskilja sina egna föreställningar om hur saker måste vara från vad som är rimligt att begära från ett barn. Och inte minst verktyg för att hantera de krockar som uppstår när glappet är för stort mellan önskat läge och faktiskt situation.

FöräldraAkademin är en utvecklingsresa mot stärkta förutsättningar för en mindre utmanande vardag med de barn vi satt till världen och är ansvariga för att de utvecklas och mår bra. Jag tog kursen i den takt som fungerade för min livssituation och är glad att ha fortsatt tillgång till verktygen även efter kursen."

"Färre Konflikter & Mer Tålamod" - kvällskurs


För sänkta axlar & mer energi!
Första stegen mot en vardag som flyter på lite bättre! För dig som vill utvecklas i ditt föräldraskap och stärka relationen med dina barn.

Sara Andersson tidigare deltagare:

"Jag kan varmt rekommendera kursen ”Färre konflikter - mer tålamod. Den gav båda nya insikter och flera bra verktyg.

Framförallt uppskattade jag blandningen av information/föreläsning + möjligheten att ställa frågor och få input/coaching av Malin.

Malin är kunnig, varm och inlyssnande och ger många konkreta förslag på hur man kan hantera konflikter i familjen. Jag har redan börjat applicera flera av förhållningssätten och ser positiva förändringar."

 

LÄS MER OM KURSEN

Trygga föräldrar och vuxna ger robusta barn

När du mår bra och känner dig trygg i ditt föräldraskap så får du energi och kraft att vara autentisk, närvarande och inlyssnande. Detta gäller alla vuxna i en familj, dig som partner, extramamma, bonuspappa, mormor, farfar osv det fungerar likadant. När du mår bra och känner dig trygg i dig själv, då finns du också där för barnen. 

Ser dem, lyssnar på dem och tar dem på allvar. 

Detta ger oss robusta och stabila barn som är trygga och starka i sin självkänsla och sin integritet. När vi mår bra ger det ringar på vattnet. Vi behöver trygga barn och trygga föräldrar i vårt samhälle idag. 

Inspirationsbrev om föräldraskap och livet i familjen.

Läs och ta del av tips, reflektioner och vardagsutmaningar, jag tar upp aktuella frågor och funderingar kring föräldraskap och livet i familjen.

1. Boka ett kostnadsfritt samtal 

Boka ett kostnadsfritt startsamtal med mig, välj en tid som passar direkt i min kalender. När du gjort det får du en länk till Zoom. När vi ses får du berätta om din situation och vad du önskar hjälp och stöttning kring. Därefter förklarar jag vilka processen och vilka alternativ jag ser.

HITTA LEDIG TID!

2. Anmäl dig till mitt inspirationsbrev

Jag skickar ett kostnadsfritt inspirationsbrev med ca 10 dagars mellanrum. Här får du tips och råd kring allt som rör familj och föräldraskap. Här håller du dig också uppdaterad kring erbjudanden, föreläsningar och kursstarter. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

YES, JAG VILL HA INSPIRATION!

3. Följ Familjefamn!

Följ gärna mitt konto på instagram @familjefamn Så håller du dig uppdaterad och får tips och inspiration i vardagen. 

TA MIG DIT!