KLIMAKTERIET

FÖR PRIVATPERSONER

TORSDAGEN den 15 februari kl 19.00

 

Webinar online - för dig som vill få koll på symptom, hormoner och mående.

Hur börjar klimakteriet?
Vilka är de olika faserna?
Vilka är symtomen?
Vad kan jag göra själv?
När ska jag söka hjälp?

Och mycket mer. Hoppas vi ses!

LÄS MER OCH BOKA DIN BILJETT!
FÖR FÖRETAG OCH ORGANISATIONER

Kunskap om klimakteriet - en del av er HR-strategi

Bjud in personalen till ett givande webinar!

 

Här har du som arbetsgivare möjlighet att skapa värde för individ, team och organisation. För visst är det så, att när vi mår bra - gör vi bra?

Alla kvinnor kommer att gå igenom klimakteriet. Hela 75% får symtom, 30% får svåra symptom.

Nästan en tredjedel* av de tillfrågade kvinnorna i en brittisk undersökning sa att de hade blivit sjukskrivna pga sina symtom, men endast en fjärdedel av dessa berättade för sin chef den verkliga orsaken till sin frånvaro.* 

*Brittisk undersökning av Bupa & CIPD, 2019

LÄS MER OCH SATSA PÅ ER PERSONAL!

Jag känner inte igen mig själv...

I mitt arbete som coach och utbildare träffar jag ofta kvinnor mitt i livet, mitt i karriären, mitt i familjelivet. Det syns sällan på utsidan men när vi börjar samtala kommer det fram - de känner sig nedstämda, energilösa - nästan uppgivna. De längtar efter sitt "gamla" glada & pigga jag? 

Om du känner igen dig så ska du veta - du är inte ensam. Kanske har du svårt att prioritera dig själv och känslan av otillräcklighet äter upp dina goda intentioner redan till frukost? För många högpresterande kvinnor som är vana att lösa de utmaningar som uppstår börjar nu en "kamp mot kropp och knopp". Kvinnor börjar pressa sig själva än mer och det blir en negativ och nedåtgående spiral. 

Jag vill känna mig stark och må bra!

Att trivas och må bra är en förutsättning och ofta en grundpelare för psykisk hälsa och en fungerande vardag. Med kunskap kommer fler valmöjligheter, minskad stress och frustration.

Det är lätt att bli frustrerad och besviken på sig själv när man försöker men inte lyckas. När kroppen och knoppen känns trött och seg. Då är det lätt att ge upp eller att pressa sig ytterligare. Många kvinnor hamnar här - i ett virrvarr av uppgivenhet och prestation. 

Vad vill du veta?

Jag arbetar med kommande kurs kring klimakteriet och livet 40+. Och jag undrar, vad vill du veta? Vad vill du att jag tar upp? Det finns fortfarande möjlighet att påverka innehållet. Klicka på knappen nedan, skriva dina frågor och svara på en anonym och kort enkät. Alla frågor är valfria och du är anonym.

JAG HAR FRÅGOR!

Certifierad Stark genom klimakteriet coach Steg 2

- med kunskap att stödja och stärka kvinnor 40 + att hitta en hållbar livsstil. 

Individuell rådgivning & coaching 


Jag heter Malin Söderberg och jag är certifierad Stark genom klimakteriet coach steg 2 - med kunskap att stödja och stärka kvinnor 40 + att hitta en hållbar livsstil. Erbjuder 45 minuter individuell klimakterie-coaching online.

Vi tar avstamp i ditt nuläge och utifrån dig och hur du mår samtalar vi vidare om sömn, kost, träning, stresshantering, energinivåer och humörsvängningar mm - allt med dig i fokus.

Denna coaching passar dig som vill ha hjälp att må så bra du kan under denna period i livet, känna dig stark både fysiskt och psykiskt. För dig som söker information och kunskap om vad som händer i kroppen under klimakteriet. För dig som vill må och prestera bra mitt i livet.

Jag vill att du ska få kunskap och insikt i vad du kan göra för att få full tillgång till dina resurser och må bra. 

JAG VILL BOKA!

Tidigare föreläsningsdeltagare

"Det är förunderligt att inse att mycket av de känslomässiga förändringarna jag genomgått sen 5-6 år tillbaka, kan ha med klimakteriet att göra, inte att jag blivit psykiskt sjuk. Min glädje som jag inte känt på flera år, mitt skratt som försvunnit, sexlusten som är helt borta - jag kanske rentav kan få dessa tillbaka. För föreläsningen visade enkelt och tydligt många fler symptom på klimakteriet än svettningar och dåligt humör och blev en aha-upplevelse.

Nu har jag fått handfasta råd vad jag kan förändra i vardagen, som faktiskt hjälper kroppen och sinnet. Det kan också gå att få medicin som hjälper min kropp och min sinne i rätt riktning. Nu vet jag vad jag ska fråga efter när jag söker hjälp. Jag tänker hitta tillbaka till min egen lilla person som är på irrvägar. Jag saknar henne."

Helene H

Detta riktar sig till dig som...

  • Söker kunskap - du är i klimakteriet eller du vill ha kunskap i god tid för att må på bästa sätt genom denna period
  • Vill veta mer och få koll på dina klimakterie-symtom och vad du om möjligt kan göra för att lindra dem
  • Vill få råd kring hur just du kan tänka och göra för att må så bra som möjligt
JAG VILL BOKA!

Ditt nästa steg

Du når mig på: 

[email protected]
0704 66 38 05