Klimakteriet

Webinar online den 21 september - för dig som vill få koll på symptom, hormoner och mående.

KÖP BILJETT

Alla kvinnor kommer att gå igenom klimakteriet.


Hela 75% får symtom.

30% får svåra symptom. Många vet inte vilka symtom som har med klimakteriet att göra utan försöker bara härda ut. Och dessutom kommer det ju ofta smygande. Det är vanligt att ha sin sista mens någon gång mellan 40 till 57 års ålder. Men perioden dess för innan är ofta den som påverkar oss allra mest.

Det är lätt att pressa sig själv ännu mer, känna sig uppgiven och värdelös när träningsresultat uteblir, hjärntröttheten inte vill släppa eller när sexlusten drastiskt avtar.

"Var är mitt glada pigga jag?"

Med kunskap ökar dina möjligheter att fatta rätt beslut för dig själv, du kan stötta vänner och kollegor. Och inte minst skapa förändring för kommande generationer.

Jag har bestämt mig för att vara med och skapa förändring, utbilda, informera och coacha - det finns förändringar du kan göra, hjälp du kan få, för att må bättre och faktiskt "känna igen och bli mer av dig själv". Att föreläsa irl och online är en del i detta arbete.

JAG VILL KÖPA BILJETT!

Tidigare deltagare om föreläsningen 


"Intressant, lärorikt och inspirerande- så mycket jag inte visste de jag nu fick med mig bra kunskap och handfasta tips!"


"Fick bekräftelse på vissa saker som gör att jag förstår att jag ”inte är konstig” som mår som jag gör. Samt tipsen var bra."

"Så skönt att få bekräftat att fler går igenom detta ”kaos” av känslor och funderingar och inte minst att symptomen är så många fler än dom vallningar och humörsvängningar man hör om."

Symtom & faser

Hur börjar det? Hur vet jag när jag är där?

Vad kan jag göra själv?

Träning, mat och sömn?

Hormoner - vad händer?

Varför känns och reagerar kroppen annorlunda?

Ytterligare några ord från tidigare deltagare

"Behaglig röst att lyssna på, humoristisk men ändå proffsigt framförande. Tydlig röd tråd genom hela föreläsningen och kunnig inom området. Trevlig PowerPoint, estetisk tilltalande."


"Tydlig, sakkunnig, lyssnade in oss i publiken, talade tydligt, inspirerande när du pratade från eget perspektiv."


"Trygg, humoristisk och lugn. Behaglig och omtänksam om sin publik."

Jag heter Malin Söderberg

I mitt arbete som coach och utbildare träffar jag ofta kvinnor mitt i livet, mitt i karriären, mitt i familjelivet. Det syns sällan på utsidan men när vi börjar samtala kommer det fram - de känner sig nedstämda, energilösa - nästan uppgivna. De längtar efter sitt "gamla" glada & pigga jag? 

Om du känner igen dig så ska du veta - du är inte ensam. För många högpresterande kvinnor som är vana att lösa de utmaningar som uppstår börjar nu en "kamp mot kropp och knopp". Kvinnor börjar pressa sig själva än mer och det blir en negativ och nedåtgående spiral. 

Jag är Certifierad Stark genom klimakteriet coach Steg 2
- med kunskap att stödja och stärka kvinnor att hitta en hållbar livsstil. 

Hoppas att du kan och vill vara med mig den 21 september kl 19.00 när jag föreläser online. Föreläsningen är på ca 1,h. 

JAG VILL KÖPA BILJETT!

BOKA PLATS GENOM ATT KLICKA NEDAN