Klimakteriet

Föreläsning den 29 november på Slättarps Gård - för dig som vill få koll på symptom, hormoner och mående.

KÖP BILJETT

Alla kvinnor kommer att gå igenom klimakteriet.


Hela 75% får symtom.

30% får svåra symptom. Många vet inte vilka symtom som har med klimakteriet att göra utan försöker bara härda ut. Och dessutom kommer det ju ofta smygande. Det är vanligt att ha sin sista mens någon gång mellan 40 till 57 års ålder. Men perioden dess för innan är ofta den som påverkar oss allra mest.

Det är lätt att pressa sig själv ännu mer, känna sig uppgiven och värdelös när träningsresultat uteblir, hjärntröttheten inte vill släppa eller när sexlusten drastiskt avtar.

"Var är mitt glada pigga jag?"

Med kunskap ökar dina möjligheter att fatta rätt beslut för dig själv, du kan stötta vänner och kollegor. Och inte minst skapa förändring för kommande generationer.

Jag har bestämt mig för skapa förändring, utbilda, informera och coacha - det finns förändringar du kan göra för att må bättre och faktiskt "känna igen och bli mer av dig själv". Att föreläsa irl och online är en del i detta arbete.

JAG VILL KÖPA BILJETT!

Symtom & faser

Hur börjar det? Hur vet jag när jag är där?

Vad kan jag göra själv?

Träning, mat och sömn?

Hormoner - vad händer?

Varför känns och reagerar kroppen annorlunda?

Jag heter Malin Söderberg

I mitt arbete som coach och utbildare träffar jag ofta kvinnor mitt i livet, mitt i karriären, mitt i familjelivet. Det syns sällan på utsidan men när vi börjar samtala kommer det fram - de känner sig nedstämda, energilösa - nästan uppgivna. De längtar efter sitt "gamla" glada & pigga jag? 

Om du känner igen dig så ska du veta - du är inte ensam. För många högpresterande kvinnor som är vana att lösa de utmaningar som uppstår börjar nu en "kamp mot kropp och knopp". Kvinnor börjar pressa sig själva än mer och det blir en negativ och nedåtgående spiral. 

Jag är Certifierad Stark genom klimakteriet coach Steg 2
- med kunskap att stödja och stärka kvinnor att hitta en hållbar livsstil. 

Hoppas att du kan och vill vara med mig den 29 november kl 18.30 när jag föreläser på Slättarps Gård* – en unik mötesplats på den skånska slätten den. Föreläsningen är på drygt 1h. 

 

*Slättarps Gård, 231 69 Skegrie.

JAG VILL KÖPA BILJETT!

BOKA PLATS GENOM ATT KLICKA NEDAN