LUNCH:INARS 

- skapar värde för dig & din business.

 

Dags för "lunch:inars" som ger inspiration, gemenskap och kreativitet. 


Som soloföretagare kan det bli ensamt ibland. Inga kickoffer, inga måndags- eller uppföljningsmöten. Ingen att snacka med vid kaffemaskinen, sällan luncher på stan med likasinnade som förstår. Därför har jag utformat ett upplägg med en serie lunch:inars = webinar och samtal på lunchen 😀 - för att du skall kunna satsa på både dig själv OCH din business. 

 

För dig som är redo att ta dig själv och din business på allvar! 
WEBINARSERIE

För sänkta axlar & mer energi

Med dessa lunch:inars får du den vitamininjektion du behöver för att ta vara på den energi och kraft du har. Du får verktyg för ökad närvaro, kreativitet och lägre upplevd stress.

Längden på webinaren ligger runt 30 minuter därefter coachar jag kring dagens ämne och vi pratar om hur insikt och kunskap kan omsättas i vår vardag. Detta kommer ge energi, kraft och bidra till framåtdrift.  

Insikten om att vi själva kan styra och ta kontroll, istället för att tas som gisslan av känslor och reaktiva tankar, ger en enorm kraft – skapar tillit till vår egen förmåga.

Fokus på stärkt självledarskap, ökad kreativitet & stressreduktion


Som coach och utbildare hjälper jag dig hitta självledarskapet som får dig att växa och må bra.
 Vanligtvis görs detta i formen av individuell coaching, utbildningsdagar eller som i detta upplägg - en serie webinar - ibland en kombination.

Jag har sett vilken positiv effekt det får på både individ och företag. Som soloprenör är det extra viktigt men också svårt att ta sig tiden. Det är lätt att få långa att-göra-listor, känna sig otillräckligt, bli stressad eller ibland handlingsförlamad. 

Det är därför jag nu utvecklat mitt utbildningsupplägg så att det också skall passa dig. Jag vill att fler ska få full tillgång till sina resurser, en god hälsa och ett ökat välbefinnande. 

JAG ÄR INTRESSERAD!

Vad ingår i "lunch:inaren?


Gemenskap & häng i vår slutna Facebookgrupp 
Lunch:inars vid 
fyra tillfällen september - december.

Inspelning görs möjlig för dig som inte har möjlighet att delta live eller önskar repetera.
Worksheets i pdf format finns tillgängligt för dig som vill arbeta vidare med respektive del.


 

WEBINAR 1
6 SEPTEMBER 12-13

Verktyg för ökad närvaro och mer tålamod. 

Från det ögonblick vi vaknar tills vi kommer hem från jobbet kan våra dagliga rutiner kännas som en virvelvind av stress och konkurrerande krav. I ett försök att ta oss igenom en hektisk dag, "kör" vi på autopilot och reagerar - istället för att agera medvetet och fatta beslut i linje med den vi är och vill vara.

  • Efter detta första webinar kommer du ha insikt i samhällsstrukturer som påverkar och du kommer ha verktyg för att fatta fler och mer medvetna beslut. 
WEBINAR 2
3 OKTOBER 12-13
 

Tankens kraft och påverkan. 

Tankarna snurrar ofta fort och det kan vara svårt att "få tag på dem" och stanna upp. Därför är risken stor att de "får fäste" och tillåts driva iväg och förstärka det vi känner utan reflektion. Att försöka hantera känslor som uppstår med hjälp av tankar är därför väldigt svårt. 

  • Efter webinaret kommer du ha fördjupad insikt och förståelse som möjliggör för dig att ta ansvar för både tankar och känslor som uppstår. "När vi blir bättre på att känna in oss själva, ökar även vår inkännande förmåga med andra."

Vi är den bästa versionen av oss själva

när vi mår som bäst. 

WEBINAR 3
7 NOVEMBER 12-13

Att förstå stressorer och samband

Den mänskliga hjärnan har utvecklats från att vara instinkts- och driftsstyrd till att i allt högre utsträckning kunna ta logiska, rationella beslut. Vid överbelastning och stress får vi en förenklad syn på livet och det som händer. Stress gör oss instinktsstyrda - våra beslut blir mindre övervägda och medvetna.

  • På samma sätt som insikten att vi inte behöver styras av våra reaktiva tankar och känslor är förståelsen för hjärnans "agerande" och utveckling viktig. Efter detta webinar har du stärkt känslan av lugn och tillit till din egen förmåga. 
WEBINAR 4
5 DECEMBER 12-13
 

Reaktivitet och proaktivitet

Mindset kan enkelt förklaras genom att det i grunden verkar finnas olika uppfattning kring om vi har en fri vilja eller om våra liv är förutbestämda.

Du som tänker att du har en egen vilja, som känner att du kan välja, du tenderar att i högre utsträckning få det du drömmer och längtar efter – du når helt enkelt dina mål i högre utsträckning.

  • När vi avslutar kommer du ha ökat tilliten till din egen förmåga. Du lägger kraft på det du kan påverka, i stället för det som du inte kan göra något åt. Detta ger dig större handlingsutrymme och ökad kreativitet.
JAG ÄR INTRESSERAD!
FINT ATT HA DIG HÄR!

Malin Söderberg

Målinriktad ledare med sinne för affärer och med hjärta för människor, som vill bidra till hälsa, lönsamhet och utveckling. Jag har alltid haft ett stort intresse för människor och det samspel vi har med varandra. Har arbetat med ledarskap och affärsutveckling under drygt 20 år i en stor mediekoncern. Men sen klassiskt mitt i livet sadlade jag om, vidareutbildade mig och idag driver jag Söderberg Coaching AB.

Jag känner att jag har en stark inre kompass. När jag utmanas och tålamodet tryter - det gör det även för mig ibland - då vet jag ofta vad jag behöver göra.


När vi ses, är min önskan att bidra till att du stärker magneten i din inre kompass så att du oftare kan känna tillit och trygghet - låta den guida dig rätt.

"Som vd, företagare och mamma är livet fullt av utmaningar och olika val. Samtalen med Malin har gett mig verktyg och mod att fatta medvetna beslut som gynnar både mig, mitt företag och min familj. 

Jag har fått syn på drivkrafter och faktorer som påverkar mig och utifrån det börjat säga både mer ja och nej.

Jag kan varmt rekommendera Malin som coach, vårt samarbete har gett mig ovärderliga verktyg att förbättra mitt självledarskap i strävan att leva ett hållbart (arbets)liv fritt från negativ stress och fyllt av mening och lust."

CECILIA NEBEL
vd Nebel Media, grundare Optimistklubben, moderator och journalist.
Tidigare coachklient - BUSINESSCOACHING

JAG VILL VETA MER!

Klicka på bilden och boka din plats redan idag!

REFERENSER/KUNDER