REFERENSER

Föräldra- & familjecoaching

VAD TYCKER DE SOM BLIVIT COACHADE TIDIGARE?

Här kan du läsa några av de omdömen som tidigare deltagare skrivit. Om du blir nyfiken och vill veta mer om hur vi skulle kunna arbeta tillsammans så kan du boka ett kostnadsfritt samtal längst ner. 

VENDELA STRÖMBÄCK & CARL DALGREN

"Insikter vi har fått är oändligt många. Det har varit oerhört hjälpsamt för oss att få träffa någon så professionell som du som arbetar utifrån evidens men också har mycket erfarenhet.

 

Vi har fått insikter i att det inte behöver vara vårt barn de är "fel" på utan mycket handlar om oss som föräldrar och allting runtomkring. Vi har ofta tänkt att vi är en stabil/normal/ordentligt familj som ger våra barn goda förutsättningar men när Malin hjälpt oss att sätta ord på allting så har vi mer och mer landat i att det är vi föräldrar som behöver tänka annorlunda. Exempelvis har vi dragit ner tempot på vår hektiska vardag, vi gör mer "vill" än "bör" och vi försöker tänka mer snällt om vårt barn. Att han är "osäker/rädd" än "besvärlig/jobbig/arg". Det är mycket hjälpsamt för oss. 


Malin gav oss konkreta verktyg som vi lätt kunde arbeta med i vår vardag. Malin var stöttande och tillgänglig för oss vilket kändes tryggt.

 

Malin som coach är som sagt mycket professionell och erfaren. Duktig och ger än känslor av hopp. Lyssnar och ger konkreta tips och råd. Malin möter oss "där vi är" och är mån om att vi "pratar om rätt saker". Malin är noga med att vi får ut något av samtalen och får med oss saker hem att jobba med. Malin har stort fokus på kvalitet och har en fantastisk service. Tillgänglig och personlig i kontakten. Väldigt lätt att prata med, vi öppnade upp oss direkt. 

 

Innan coachningen kände vi ibland panikkänslor, hjälplösa och rädda för att vår situation är påväg åt helt fel håll. Efter coachningen känner vi numera hopp, vi känner oss mer starka och att "vi kommer klara det här". 

 

Vi har gjort stora förändringar i vår familj men det har på något sätt varit enkelt. Vi är "lugnare" över vår situation och är mer närvarande med varandra. Vår vardag är lugnare och mer harmonisk. Vi är mer beredda och har energi att bemöta vårt barn. Det känns väldigt bra. Det hade såklart varit önskvärt att få denna typ av stöd än mer, helt fantastiskt hade varit att få ha det regelbundet under hela barnens uppväxt ."

IDA & MIKAEL STILLER  

"Vi bestämde oss för att jobba med Malin då vi insåg att vi behövde coaching med vårt föräldraskap. Några av de frågor som vi valde att fokusera på var:

Hur stärker vi våra barns självkänsla? Hur får vi dem att lyssna på oss utan att muta? Hur får vi dem att inte känna konkurrens mellan varandra?

Malin hjälpte oss hitta svaren hos oss själva och guidade oss i rätt riktning. Vi insåg att att det är lätt att falla in i gamla rutiner och att bryta mönstret är svårt. Men med Malins verktyg och guidning har vi kommit en bra bit på väg och vi upplever att vår kommunikation med våra barn är mycket bättre. Vi har lättare för att tolka barnens signaler i ett tidigare skede vilket gör att många konflikter uteblir. Även om vi fortfarande har konflikter med våra barn så är vi idag en mycket mer harmonisk familj tack vare Malins hjälp. När vi hamnar i en svår situation brukar vi säga "Vad hade Malin sagt att vi skulle göra här?"

Vi är väldigt nöjda med Malin som familjecoach och kommer absolut att jobba med henne igen. Otroligt professionell i sitt bemötande och kunnig inom mindfulness och familjeliv."

CHRISTEL JÖNSSON

”Under coachingen hjälpte Malin mig att se mitt fina förhållande med mina barn. Jag fick även handfasta tips på hur vi ska hantera de väldigt svajiga tonårskänslorna.

 

Malin hjälpte mig hitta rätt fokus inför mina studier. Malins mjuka bemötande och klarsynthet gör att man känner sig trygg och bekväm att lufta jobbiga känslor och oro som man ibland har som förälder. Jag ger familjecoachen Malin Söderberg mina varmaste rekommendationer.”

 VILL DU VETA MER?

 Boka ett kostnadsfritt samtal så berättar jag mer om processen och hur det går till och du kan berätta vilka utmaningar ni har och vilken hjälp du söker.  

HITTA EN TID