REFERENSER

Business- & ledarskapscoaching,

utbildnings- och föreläsningsuppdrag

"Malin du är en väldigt bra coach. Du är så pedagogisk, lugn och empatisk. Du utstrålar ett lugn som också smittar av sig på mig. Det känns så personligt i kontakten med dig."

 
Sandra Wallman

"Malin är en fantastisk föreläsare som engagerar med sitt inspirerande sätt att förmedla sitt budskap. Att man måste må bra själv för att bidra på topp är en insikt som kanske inte är ny men med Malins ord fick insikten en ny nivå."

 
Susanne Rasmuson

CECILIA NEBEL

vd Nebel Media, grundare Optimistklubben, moderator och journalist.

"Som vd, företagare och mamma är livet fullt av utmaningar och olika val. Samtalen med Malin har gett mig verktyg och mod att fatta medvetna beslut som gynnar både mig, mitt företag och min familj. Jag har fått syn på drivkrafter och faktorer som påverkar mig och utifrån det börjat säga både mer ja och nej. Jag kan varmt rekommendera Malin som coach, vårt samarbete har gett mig ovärderliga verktyg att förbättra mitt självledarskap i strävan att leva ett hållbart (arbets)liv fritt från negativ stress och fyllt av mening och lust."

VAD TYCKER TIDIGARE COACHKLIENTER OCH UPPDRAGSGIVARE?

Rejlers

 

En av de största och snabbast växande teknikkonsulterna i Norden.


”Hitta din mentala kraft, träna ditt mod och stärk din självkänsla”

ONLINEFÖRELÄSNING

Ida Landin och Erica Persson leder Rejlers kvinnliga nätverk för ca 200 ingenjörer över hela landet. De bjöd in till en digital lunchsändning för att knyta ihop säcken för året och bjuda nätverkets medlemmar extern inspiration.

För deras nätverk STARK* föreläste jag på temat: ”Hitta din mentala kraft, träna ditt mod och stärk din självkänsla”

"Det var mycket intressant och nyttigt. Bra verktyg!"

"Påminnelse om att det är viktigt att stanna upp och agera, inte reagera. Att inte glömma vara uppmärksam på vad som styr - det inlärda eller det man själv vill."

"Att verkligen se möjligheten att det finns saker som man kan påverka."

"Att stanna upp och vara i nuet. Göra en sak i taget!"

"Alltid viktigt med påminnelser och repetition. Ibland behöver fokus läggas på att det "inte är hur man har det utan hur man tar det". Kul även att lyssna på föreläsare och få exempel på retorik, språk och presentationer."

MARIE DACKE

Professor sinnesbiologi, forskargruppsledare - Lunds Universitet.

 

"Jag tog kontakt med Malin då jag stod inför ett antal utmaningar och möjligheter i min akademiska ledarroll. Målet var att bena ut vad kärnan i dessa utmaningar var, ta fram olika vägar att bemöta dem och kartlägga var jag vill i min yrkeskarriär. Efter mina samtal med Malin har jag nu en tydligare linje att arbeta efter med en sänkt stressnivå som en tydlig bonus.

Malin är metodisk, öppen, utmanande och leder hela tiden samtalet framåt. Jag var i början skeptisk till hur hon skulle kunna navigera i den komplexa miljö jag befinner mig i, men det var inte alls ett hinder för våra samtal. Malin guidade mig tryggt från reflektion till insikt till en väg framåt. Denna process tar jag nu med mig. Tack!"

VAD TYCKER TIDIGARE COACHKLIENTER OCH UPPDRAGSGIVARE?

JOHANNA SVENSSON

Ekonomichef Värnamo kommun 
LEDARSKAPSCOACHING

"Jag vill varmt rekommendera Malin som coach. Vi hittade en bra struktur där det fanns en långsiktig målbild samtidigt som vi kunde fördjupa oss i situationer som uppkommit mellan samtalet och fokusera på här och nu. Jag upplever att samtalen var till stor nytta. Fick med mig värdefulla insikter och konkreta tekniker som jag kan använda i min vardag." 

HELENA

Arbetsledare inom social sektor.

"Jag har träffat Malin med syftet att i ett hektiskt liv med höga krav på mig själv, få stöd och vägledning till medveten återhämtning, selfcompassion och i att lyssna in mina egna behov i ett brus av krav, förväntningar och prestation.

Malin inger förtroende och är en lugn, metodisk, kompetent och ödmjuk samtalspartner. Hon är närvarande i samtalet och vägleder på ett ödmjukt men ändå tydligt sätt in dig på tankar och insikter som får dig närmare ditt mål. Malin hjälper dig att reflektera själv och själv inse var du behöver lägga fokus. På något magiskt sätt sitter jag nu här, 10 samtal senare, och har känslan av att alla insikter och förändringar är min egen förtjänst, det är stärkande!"

NYFIKEN?

BOKA ETT SAMTAL.!

Klicka på knappen och hitta en tid. Jag erbjuder ett kostnadsfritt samtal där du får berätta om utmaningar och behov - därefter går jag igenom hur vi skulle kunna lägga upp det. 

TILL KALENDERN

JEANNETTE 

"Strukturerad coaching med konkreta övningar, som har gett mig flera verktyg för att kunna utveckla och effektivisera mitt ledarskap.

Rak och tydlig coaching med mycket värme och humor, vilket jag värdesätter mycket.

Kan varmt rekommendera Coach Malin!" 

 

JOHANNA PERSSON GREEN 

VD Mindstreet

Stockholm 

FRUKOSTSEMINARIE

"Malin höll ett frukost seminarium om att stanna upp och reflektera i vardagen för oss på Mindstreet. Våra kunder och konsulter är kräsna seminariedeltagare som hört mycket förut. Feedbacken Malin fick var att hon var behaglig att lyssna på, att hon engagerade och kom med nya infallsvinklar på ett ämne de alla hört om förut. Malin var lättsam och proffsig att ha att göra med i samband med planering av eventet."

(45 minuters morgonseminarie för personal och kunder/uppdragsgivare)

"Mycket bra tips på att hitta inre harmoni. Hur man kan hantera stress både privat och i yrket. Att vi fick prova på och tillsammans göra andningsövningar."

 
Deltagare på utbildningsdag för nedstressad arbetsmiljö.

"Behaglig föreläsare som blandade teori och praktik på ett balanserat sätt"

 
Deltagare på utbildningsdag för nedstressad arbetsmiljö.

 

MELISA MILAK 

Grundare av En.visare.se

Göteborg

 

"Malin Söderberg är en superduktig föreläsare, hon har inte bara kunskapen, det märks att hon älskar det hon arbetar med och kan därför förmedla det på ett enkelt och intressant sätt.


Malin var gästföreläsare i min kurs om företagande. De flesta av mina elever känner sig rädda och osäkra kring att våga ta ett så stort steg i livet, som att starta eget företag. På bara en timme lyfte Malins föreläsning allas självförtroende och vi blev alla modigare. Dessutom fick vi konkreta verktyg att jobba med.

Det är få föreläsare som lyckas ge så många bra konkreta råd, på så kort tid, utan att det känns överväldigande. Malin är inte bara väldigt kunnig utan väldigt duktig på att fånga lyssnaren och förklara på ett både enkelt och intressant sätt. Många av eleverna hörde av sig efteråt och berättade att de var jättenöjda med föreläsningen och tacksamma att de fick se den."

 

JOHANNA LEANDER


Merförsäljningschef HD-Sydsvenskan Malmö

"Vi har anlitat Malin till två mycket lyckade digitala live-föreläsningar. Hon är proffsig, duktigt och väl förberedd. Omdömena från våra läsare i utvärderingarna var entydiga:

"Mycket inspirerande, nyttigt och insiktsfullt."

"Malin va en otroligt bra föreläsare. Tack för denna möjlighet."

Som uppdragsgivare är det väldigt smidigt och tryggt att samarbeta med personer som Malin. För att använda ett slitet uttryck får man förutom en proffsig föreläsning både hängslen och livrem =)

 VILL DU VETA MER?

Boka ett kostnadsfritt samtal så berättar jag mer om processen, hur det går till och du kan berätta vilka utmaningar ni har och vilken hjälp du söker.  

HITTA EN TID