1 200,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Enstaka coachande samtal (privatpersoner)

Ett framåtriktat samtal för att stötta din utveckling och skapa ökad medvetenhet och insikt, vilket i sin tur ger en stabil grund för beslut.

Boka ett coachande samtal och ta första steget i rätt riktning. Att prata med en coach enskilt är effektivt och skapar ofta förutsättning för utveckling och förändring både på kort och lång sikt.

  • Online via Zoom (om inget annat avtalas före bokning).
  • Vi tar avstamp i det du vill utveckla och förändra
  • När vi avslutar mötet kommer du att ha en tydlig bild av vad du vill och behöver göra

Självklart är vårt samtal konfidentiellt.

Priset inkl moms.

Tidigare coachklienter:

Jag hade ett enstaka coachingsamtal med Malin Söderberg. Jag upplevde Malin som inkännande, engagerad och professionell. Jag tyckte hon kunde läsa mig bra, trots att vi aldrig träffats och samtalet var digitalt - det var imponerande! Jag fick till och med några tankeställare under samtalet som verkligen hjälper mig framåt. Jag skulle definitivt återkomma till Malin om jag vore i behov av vidare coachning!

Ulrika Persson

Malin är fantastisk, har haft äran att både bli coachad av henne, och höra henne föreläsa om föräldraskap. Malin är varm, kunnig, proffsig och förmedlar sitt budskap på ett inspirerande och pedagogiskt sätt, med både teori men framförallt användbara praktiska verktyg och tips. Som coach är Malin fantastisk, mjuk, inkännande, lyhörd, peppande, kreativ, rutinerad, klok och med en skarp observationsförmåga som bidrar till utveckling. Rekommenderar å det varmaste.

Lotta Sjöberg

Under coachingen hjälpte Malin mig att se mitt fina förhållande med mina barn. Jag fick även handfasta tips på hur vi ska hantera de väldigt svajiga tonårskänslorna. Malin hjälpte mig hitta rätt fokus inför mina studier. Malins mjuka bemötande och klarsynthet gör att man känner sig trygg och bekväm att lufta jobbiga känslor och oro som man ibland har som förälder. Jag ger familjecoachen Malin Söderberg mina varmaste rekommendationer.

Christel Jönsson mamma till Sixten och Matilda Föräldracoaching

Vi bestämde oss för att jobba med Malin då vi insåg att vi behövde coaching med vårt föräldraskap. Några av de frågor som vi valde att fokusera på var: Hur stärker vi våra barns självkänsla? Hur får vi dem att lyssna på oss utan att muta? Hur får vi dem att inte känna konkurrens mellan varandra? Malin hjälpte oss hitta svaren hos oss själva och guidade oss i rätt riktning. Vi insåg att att det är lätt att falla in i gamla rutiner och att bryta mönstret är svårt. Men med Malins verktyg och guidning har vi kommit en bra bit på väg och vi upplever att vår kommunikation med våra barn är mycket bättre. Vi har lättare för att tolka barnens signaler i ett tidigare skede vilket gör att många konflikter uteblir. Även om vi fortfarande har konflikter med våra barn så är vi idag en mycket mer harmonisk familj tack vare Malins hjälp. När vi hamnar i en svår situation brukar vi säga "Vad hade Malin sagt att vi skulle göra här?" Vi är väldigt nöjda med Malin som familjecoach och kommer absolut att jobba med henne igen. Otroligt professionell i sitt bemötande och kunnig inom mindfulness och familjeliv.

Ida och Mikael Stiller föräldrar till Sally och Maja - Familjecoaching