2 050,00 SEK

4 månadsbetalningar

Din betalningsinformation lagras på en säker server för framtida köp

Coachupplägg 8h (privatpersoner) Delbetalning 4 månader

Du kommer uppleva en märkbar förändring efter 8 h. Här får du möjlighet att utforska och öka medvetenheten kring nuläge och skapa positivt fokus du på den framtid du önskar skapa. 

Upplägg

  • 8h vanligtvis fördelat på 5-6 träffar, men detta bestämmer vi när vi ses.
  • Längd vanligtvis 60-90 min
  • Online via Zoom (om inget annat avtalas före bokning).
  • Vi tar avstamp i det du vill utveckla och förändra 
  • När vi avslutar varje möte har en tydlig bild av vad du vill och behöver göra

Självklart är våra samtal konfidentiella. 

Pris inkl moms. 

Tidigare coachklienter:

Vi bestämde oss för att jobba med Malin då vi insåg att vi behövde coaching med vårt föräldraskap. Några av de frågor som vi valde att fokusera på var: Hur stärker vi våra barns självkänsla? Hur får vi dem att lyssna på oss utan att muta? Hur får vi dem att inte känna konkurrens mellan varandra? Malin hjälpte oss hitta svaren hos oss själva och guidade oss i rätt riktning. Vi insåg att att det är lätt att falla in i gamla rutiner och att bryta mönstret är svårt. Men med Malins verktyg och guidning har vi kommit en bra bit på väg och vi upplever att vår kommunikation med våra barn är mycket bättre. Vi har lättare för att tolka barnens signaler i ett tidigare skede vilket gör att många konflikter uteblir. Även om vi fortfarande har konflikter med våra barn så är vi idag en mycket mer harmonisk familj tack vare Malins hjälp. När vi hamnar i en svår situation brukar vi säga "Vad hade Malin sagt att vi skulle göra här?" Vi är väldigt nöjda med Malin som familjecoach och kommer absolut att jobba med henne igen. Otroligt professionell i sitt bemötande och kunnig inom mindfulness och familjeliv.

IDA & MIKAEL STILLER

Insikter vi har fått är oändligt många. Det har varit oerhört hjälpsamt för oss att få träffa någon så professionell som du som arbetar utifrån evidens men också har mycket erfarenhet. Malin gav oss konkreta verktyg som vi lätt kunde arbeta med i vår vardag. Malin var stöttande och tillgänglig för oss vilket kändes tryggt. Malin som coach är som sagt mycket professionell och erfaren. Duktig och ger känslor av hopp. Lyssnar och ger konkreta tips och råd. Malin möter oss "där vi är" och är mån om att vi "pratar om rätt saker". Malin är noga med att vi får ut något av samtalen och får med oss saker hem att jobba med. Malin har stort fokus på kvalitet och har en fantastisk service. Tillgänglig och personlig i kontakten. Väldigt lätt att prata med, vi öppnade upp oss direkt. Innan coachningen kände vi ibland panikkänslor, hjälplösa och rädda för att vår situation är påväg åt helt fel håll. Efter coachningen känner vi numera hopp, vi känner oss mer starka och att "vi kommer klara det här". Vi har gjort stora förändringar i vår familj men det har på något sätt varit enkelt. Vi är "lugnare" över vår situation och är mer närvarande med varandra. Vår vardag är lugnare och mer harmonisk.

VENDELA STRÖMBÄCK & CARL DALGREN