Life Balance Academy 

6 månaders coaching och mentorskap  för kvinnor som vill förändra vanor, konkretisera drömmar & ta ut riktningen framåt. 

Du skapar den förändring du behöverför att må och prestera på topp i livet. 

 

Trött på känslan av att inte räcka till?


Livet kan vara kaotiskt och det är ofta svårt att hålla jämna steg med krav från arbete, familj och andra "borden och måsten". Därför har jag skapat Life Balance Academy, utformat för att på ett unikt  sätt hjälpa dig uppnå balans i ditt liv, må och prestera på topp - i linje med dina drömmar och mål.

Bli din egen förändringsledare.

För dig som...

 

🔑  Vill bli bättre på att prioritera dig själv? 

Du är trött på att känna dig nedstämd, energilös och uppgiven. Längtar efter ditt "gamla glada och pigga jag". 


🔑  Vill hitta riktning i livet i en period då mycket förändras. 

Barn flyttar hemifrån, föräldrar blir gamla, kroppen blir annorlunda, mål har uppfyllts och familjerelationer förändras.  

🔑  Söker balans - mellan familjeliv, arbete och egentid. 

Du längtar efter att "räcka till" - för andra men framförallt för dig själv. Programmet ger dig en tydlig struktur så att du tar dig framåt. 

🔑  Behöver verktyg och strategier för att sätta gränser och säga nej.

Så att du kan prioritera det som är viktigt på riktigt. Njuta mer av livet, familjen och jobbet än du känner att du "kämpar och jobbar" med det. 

 

För dig som är redo att ta dig själv på allvar! 

 Nu är det dags - för dig!

Har du någongång velat göra en förändring i ditt liv, börjat en eller två veckor bara för att märka hur du återgått till hur saker och ting var INNAN, nästan utan att märka det?

Detta program hjälper dig  förändra vanor och konkretisera drömmar och ta ut riktningen framåt. 

Coachprogram på 6 månader

Du kommer sluta springa på alla bollar, ta ansvar för alla andra, ligga steget före både på jobbet och hemma. Istället kommer du lägga tillbaka ansvaret där det hör hemma. Människorna runt dig kommer växa och snart minskar känslan av otillräcklighet som du haft som ständig följeslagare. Du får möjlighet att nå din fulla potential.

För att skapa förändring som håller över tid krävs uthållighet. Därför arbetar vi tillsammans under 6 månader - för att du steg för steg enligt ett beprövat upplägg ska börja göra förändringar inifrån och ut och skapa action.  

Allt inleds med att du fyller i och skickar in ett ansökningsformulär. Därefter har vi ett personligt uppstartssamtal där vi sätter planen för vårt samarbete under de kommande 6 månaderna.

🔑 1:1 - Personlig coaching

 
Med löpande 1:1 coaching, skapas klarhet kring var du är, vad du vill och vilka steg du skall ta för att nå ditt önskade läge. 

Jag utmanar dig att tänka större och träna ditt mindset så att det blir en av dina styrkor framåt.

Resultatet blir ett nytt perspektiv på världen och dig själv.

Under programmet kommer du att upptäcka vad som håller dig tillbaka och vad du behöver göra för att lyfta blicken och ta plats i ditt eget liv

Värde: 27 540 kr inkl.moms

🔑 Utbildnings- & kursmaterial


Sida vid sida med coachingen finns värdefulla inspirationsföreläsningar, utbildningmaterial och resurser u
nikt framtaget för att förstärka, fördjupa och möjliggöra förändring. 

Det blir ny kunskap, färska insikter och reflektion. Med programmet får du det ramverk du behöver för att komma loss och hitta ditt självledarskap. 

Värde: 12 400 kr inkl moms

🔑 Accountability chatt

 
Jag finns här för dig - utöver coaching har du möjlighet att göra "chatt-check in" med mig där vi enligt en tydlig modell stämmer av.

Eftersom livet ofta utmanar när vi minst anar det, vi vill att du ska stå stadigt inte falla tillbaka eller börja förhandla med dig själv om det du vill prioritera - så finns jag här. 

Värde: 6200 kr inkl moms

Stärkt självledarskap - starten på varje förändring 

Hemligheten är att inse att så länge du tar fullt ansvar för både dig själv och för alla runt omkring, så finns det inte utrymme för någon annan att växa. Än mindre för dig att nå din fulla potential.

Att känna sig trött, uppgiven och otillräcklig är inte grejen. Det leder ofta till att du slutar vara du.

Kanske känner du att din tid inte räcker till? Då utmanar jag dig med att "tid är vad tid är" varken mer eller mindre. Din dag är lika lång som min. 

Prioritera det som är viktigt på riktigt.

Lägg tillbaka ansvaret där det hör hemma.

Genom att stärka ditt självledarskap, bli skarpare i ditt beslutsfattande och utmana dina gränser - kommer du undvika onödig stress och ha mer energi över när kvällen kommer.

Det är jag som är Malin

Jag brukade vara den som jobbade sent på kvällen när barnen somnat, ställde upp när chefen sa att “kan du ha detta klart i morgon?” Tog ansvar när andra släppte sitt.


Men jag blev trött på att se kvinnor pressa sig själva
för att hålla igång en vardag med alltför mycket måsten och borden. Se kvinnor ta ett ansvar som inte är deras för att sen ändå känna sig otillräckliga.


Med över två decenniers erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling från en stor svensk mediekoncern, egen erfarenhet av att kombinera driv, ambition och föräldraskap arbetar jag nu med att hjälpa kvinnor omfamna komplexiteten av karriär, föräldraskap och självledarskap för att nå mål och ta plats i sina egna liv.

Hemligheten är att fortsätta utvecklas MED livet. Att fortsätta växa. Så när andra känner uppgivenhet blir jag nyfiken – söker lösningar och svar. När andra står still och - rättar sig i ledet av trötthet, frustration och uppgivenhet – då utmanar jag. 

Avsätter tid för att justera och prioritera – ja det tar lite tid. Men tiden jag vinner tillbaka lätt i form av mer energi, bättre fokus och fler medvetna beslut.

För mig gäller detta: Jobbet ska inte något nödvändigt ont, det där samtalet ska inte bara bockas av, läxan med barnen inte bara göras. Nä - jag vill ha mer liv i livet.

 Våra liv skiljer sig åt, absolut – alla har sina egna unika utmaningar och svårigheter. Men det är otroligt kraftfullt att släppa offerkoftan och börja ta action för att uppnå den förändring du längtar efter.

Jag har fattat medvetna beslut och investerat i utbildningar och coaching för att ta mig hit. Har lärt mig navigera min vardag och idag hjälper jag andra kvinnor lyfta både i energi och karriär.

Stressa mindre - njuta mer 

Min erfarenhet från att ha coachat hundratals kvinnor mitt i livet – det är att vi ofta delar samma önskan. Stressa mindre - njuta mer.

Sluta tänka ”Nu hann jag inte idag heller…”

Sluta ligga vaken på kvällen med tankar som snurrar kring det som inte blev gjort, det som blev gjort men som vi velat göra annorlunda osv osv…snurr, snurr, snurrMed mig som din coach kommer du

 

📌 Stärka ditt självledarskap

📌 Undvika onödig stress

📌 Ta fram en hållbar och realistisk plan

📌 Utmana dina gränser – allt med välmående i fokus.

Mina coachklienter är insiktsfulla, fördomsfria och engagerade i tillväxt. De arbetar med mig, för de vet att de vill och kan mer. Vad säger du, är det dags för dig att ta plats ditt eget liv?

 

/Malin Söderberg

Certifierad Business- & ledrskapscoach
Certifierad Klimakteriecoach steg 2
Certifierad Föräldracoach
Diplomerad Mindfulnessinstruktör steg 2
 
En tidigare chef presenterade mig en gång som “En målinriktad ledare med sinne för affärer och med hjärta för människor.” Och det är svårt att på en mening beskriva mig bättre. Så den tar jag med mig.

Insikten om att vi själva kan styra och ta kontroll, istället för att tas som gisslan av känslor och reaktiva tankar, ger en enorm kraft – skapar tillit till vår egen förmåga.

Tidigare coachklienter

CECILIA NEBEL
vd Nebel Media, grundare Optimistklubben, moderator och journalist.

 

"Som vd, företagare och mamma är livet fullt av utmaningar och olika val. Samtalen med Malin har gett mig verktyg och mod att fatta medvetna beslut som gynnar både mig, mitt företag och min familj. 

Jag har fått syn på drivkrafter och faktorer som påverkar mig och utifrån det börjat säga både mer ja och nej.

Jag kan varmt rekommendera Malin som coach, vårt samarbete har gett mig ovärderliga verktyg att förbättra mitt självledarskap i strävan att leva ett hållbart (arbets)liv fritt från negativ stress och fyllt av mening och lust."

Tidigare coachklient - BUSINESSCOACHING

MARIE DACKE

Professor sinnesbiologi, forskargruppsledare - Lunds Universitet.

 

"Jag tog kontakt med Malin då jag stod inför ett antal utmaningar och möjligheter i min akademiska ledarroll. Målet var att bena ut vad kärnan i dessa utmaningar var, ta fram olika vägar att bemöta dem och kartlägga var jag vill i min yrkeskarriär. Efter mina samtal med Malin har jag nu en tydligare linje att arbeta efter med en sänkt stressnivå som en tydlig bonus.

Malin är metodisk, öppen, utmanande och leder hela tiden samtalet framåt. Jag var i början skeptisk till hur hon skulle kunna navigera i den komplexa miljö jag befinner mig i, men det var inte alls ett hinder för våra samtal. Malin guidade mig tryggt från reflektion till insikt till en väg framåt. Denna process tar jag nu med mig. Tack!"

Tidigare coachklient -LEDARSKAPSCOACHING

HELENA

Enhetschef inom social sektor.

 

"Jag har träffat Malin med syftet att i ett hektiskt liv med höga krav på mig själv, få stöd och vägledning till medveten återhämtning, selfcompassion och i att lyssna in mina egna behov i ett brus av krav, förväntningar och prestation.

Malin inger förtroende och är en lugn, metodisk, kompetent och ödmjuk samtalspartner. Hon är närvarande i samtalet och vägleder på ett ödmjukt men ändå tydligt sätt in dig på tankar och insikter som får dig närmare ditt mål. Malin hjälper dig att reflektera själv och själv inse var du behöver lägga fokus.

På något magiskt sätt sitter jag nu här, 10 samtal senare, och har känslan av att alla insikter och förändringar är min egen förtjänst, det är stärkande!"

Tidigare coachklient -LEDARSKAPSCOACHING

(Bild fr Unsplash)

Välj det alternativ som passar dig bäst

Programmet är värt drygt 46.140 kr inkl moms

Delbetala på 6 månader 

Hela programmet inkl alla delar. Den första inbetalningen gör du idag och därefter ytterligare fem var 30:e dag.

3 310 KR INKL MOMS

Betala allt i ett

Hela programmet inkl alla delar. Du gör en betalning och därefter är allt betalt och klart.

19 860 KR INKL MOMS