Reclaming You


Från stress, överväldigande känslor och försummade möjligheter till att stå tryggt och stadigt med återvunnen kontroll. En kraftfull resa för att bemästra självledarskap så att du kan sätta gränser, sluta övertänka  och börja prioritera. Skapa livet du kan se tillbaka på med glädje.

ANSÖK IDAG!

SOMMARBONUSAR!

Boka före midsommarafton så är alla bonusar dina! Mer information längre ner.

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Reclaming You för dig som...

 

🔑  Vill bli bättre på att prioritera dig själv? 

Du är trött på att känna dig nedstämd, energilös och uppgiven. Längtar efter ditt "gamla glada och pigga jag". Du brukade vara personen som alla sa var så positiv men nu har du istället blivit den där som står gnäller vid kaffemaskinen på jobbet. 


🔑  Vill hitta riktning i livet i en period då mycket förändras. 

Barnen flyttar hemifrån och det känns som om du på ett sätt förlorat ditt syfte. Vem är du nu? Dina föräldrar blir äldre och plötsligt behöver du prioritera att finnas där för dem trots din redan stressiga vardag. Känslan är att åren gått och du har tappat bort dig själv på vägen. 

🔑  Söker balans - mellan familjeliv, arbete och egentid. 

Du längtar efter att "räcka till" - för andra men framförallt för dig själv. Du har levt ett liv där du varit andra till lags, sett till andras behov före dina egna. Ställt upp på jobbet när det kört ihop sig. Det har blivit all inclusive på Mallorca för barnens skull. Och när du väl får tid över finns inte orken där och du vet inte heller vad du skall göra vilket ökar stressen ytterligare.

Reclaming You - är för dig!

Insikten om att vi själva kan styra och ta kontroll, istället för att tas som gisslan av känslor och reaktiva tankar, ger en enorm kraft – skapar tillit till vår egen förmåga.

Föreställ dig att

 

>>> Du vaknar och känner dig utvilad. Dagens utmaningar har du koll på och du är redo att tackla dem. Du njuter av en lugn stund med en perfekt bryggd kopp kaffe innan du sätter igång.

>>> Du står framför spegeln och möter din egen blick med en nyfunnen värme. Istället för att sucka, tvivla på dig själv, ser du en person som är kapabel. En som tar steg mot sina mål med tillförsikt och mod. Genom att utmana de negativa tankemönster som tidigare höll dig tillbaka, växer din tilltro till dig själv och din förmåga att lyckas.

>>> Istället för att omedelbart säga ja när chefen försöker lägga ännu fler arbetsuppgifter på ditt redan fullspäckade schema, står du stadigt och svarar på ett sätt som både värnar om dig själv och bekräftar din position som en värdefull medarbetare.

>>> Du har strategier som hjälper dig att bli medveten om och hantera personliga triggers och ärvda mönster, och det har stärkt ditt tålamod både gentemot dig själv och andra. Du går inte igång lika lätt och känslan av uppgivenhet är inte längre lika närvarande.

 

Du satsade på dig själv, tog vara på tiden och prioritera din personliga utveckling och dig själv och fick den vardag och det liv du längtat efter. 

Stärkt självledarskap - starten på varje förändring


Vi arbetar utifrån 4 delar i programmet - The Reclaming You metoden lägger grunden för den medvetenhet och insikt som krävs för att skapa den förändring du längtar efter, där du lever ett liv du kan se tillbaka på med stolthet och glädje.

Delar som alla möjliggör för dig att fullt ut tar ansvar för ditt eget liv och dina handlingar, oavsett omständigheterna. Att stärka ditt självledarskap är det effektivaste sättet ta dig ur ekorrhjulet och en tillvaro där dagarna känns som en transportsträcka, från morgon till kväll – från helg till helg.

Det här är för dig som vill stärka din inkännande förmåga, känna att du fattar starka beslut för dig själv utan att förlora den du är. Du förstår vikten av att reflektera, förändra och ta ansvar men du vet också att vardagen ofta äter upp både tålamod och goda intentioner redan till frukost.

Det är här jag kommer in. Jag coachar dig till det bästa av två världar - det STARKA självledarskapet som ger dig trygghet, beslutsamhet och tydlig riktning - men också det MJUKA lugna och reflekterande som gör dig mindre reaktiv och mer benägen att fatta medvetna beslut i linje med den du är.


Byggstenarna är• GRÄNSSÄTTNING 

• SJÄLVKÄNSLA

• STRESSHANTERING

• KOMMUNIKATION

Du kommer att...

Fatta beslut med självsäkerhet

Genom att förstå dina egna värderingar, behov och mål skulle du kunna fatta beslut som är i linje med det som är viktigt för dig. Du kommer ha en tydlig kompass. Du kommer inte längre känna dig osäker eller tveksam inför viktiga val, utan istället känna inre lugn med dina beslut.

Hantera motgångar med uthållighet

Livet kommer alltid att ha sina utmaningar, men med ett stärkt självledarskap skulle du ha verktygen för att möta dem med värdighet och uthållighet. Istället för att känna dig nedslagen av motgångar skulle du se dem som tillfälliga hinder som du kan övervinna.

Skapa balans i ditt liv

Genom att prioritera ditt välbefinnande och dina behov skulle du kunna skapa en balans mellan olika områden såsom arbete, familj, hälsa och personlig utveckling. Du skulle inte längre känna dig överväldigad av alla krav på dig, utan istället känna ett större lugn.

Hantera förändringar med lätthet

Förändring är en naturlig del av livet, men med ett stärkt självledarskap skulle du kunna hantera förändringar med lätthet och flexibilitet. Istället för att känna dig rädd eller osäker inför förändringar skulle du se dem som möjligheter till personlig tillväxt och utveckling.

Reclaiming You -Kraftfullt coachingprogram på 6 månader


Med utgångspunkt i dina unika utmaningar, styrkor och mål, stöttar jag dig att realisera din vision genom realtidscoaching, djupgående utbildning och personlig reflektion.

Du kommer att bemästra svåra situationer med lugn och självsäkerhet och känna dig mindre påverkad av stress och negativa känslor. När du hittat din inre kompass och balans i vardagen, behöver du inte längre kämpa för att "hantera stress" - för du är redo att navigera genom livets utmaningar med klarhet och lugn. 

Jag arbetar utifrån ett relationistiskt perspektiv och en coachande approach för att ge dig det stöd du behöver för att nå dina mål. Vi arbetar tillsammans under sex månader, med beprövade metoder och stegvisa förändringar som leder till varaktig transformation och framgång.

🔑 1:1 - Personlig coaching under 6 månader

 
Med löpande 1:1 coaching, skapas klarhet kring var du är, vad du vill och vilka steg du skall ta för att nå ditt önskade läge. 

Jag utmanar dig att tänka större och träna ditt mindset så att det blir en av dina styrkor framåt.

Resultatet blir ett nytt perspektiv på världen och dig själv.

Under programmet kommer du att upptäcka vad som håller dig tillbaka och vad du behöver göra för att lyfta blicken och ta plats i ditt eget liv

🔑 Utbildningsmaterial & resurser


Sida vid sida med coachingen finns 
värdefulla inspirationsföreläsningar, utbildningmaterial och resurser u
nikt framtaget för att förstärka, fördjupa och möjliggöra förändring. 

Det blir ny kunskap, färska insikter och reflektion. Med programmet får du det ramverk du behöver för att komma loss och hitta ditt självledarskap. 

🔑 Gruppcoaching / Q&A  


En säker plats
där var och en arbetar på sin egen väg framåt. 

Du får kraft av att se och inse att andra har liknande utmaningar, höra deras reflektioner och kreativa lösningar. 

Varannan vecka coachas gruppen av mig, Malin under dessa träffar. 

Vi växer tillsammans.

🔑 Accountability chatt

 
Jag finns här för dig i realtid - utöver coaching har du obegränsad support av mig under vardagarna via chatt. Där du enkelt skickar röst- och textmeddelanden till mig. 

Eftersom livet ofta utmanar när vi minst anar det, vi vill att du ska stå stadigt inte falla tillbaka eller börja förhandla med dig själv - så finns jag här. 

 


Din investering i Reclaming You 


För en unik tillgång till ett exklusivt program, sammansatt för att optimera din personliga utveckling med hänsyn tagen till dina individuella förutsättningar, drömmar och utmaningar. Detta skräddarsydda upplägg ger dig de långsiktiga strategierna du behöver för att ta omedelbar action och fullt ut njuta av livet framåt.

Reclaming You under 6 månader: 


Investeringen i detta unika coachprogram ligger på 19.860 kr inkl moms.
Möjligt att d
elbetala över 6 månader à 3.645 kr inkl. moms.

Det här är din möjlighet - investera i din framtid och säkra upp att du om 10 år kan se tillbaka och känna stolthet över att du tagit vara på din tid, stärkt dina relationer och prioriterat ditt eget välmående. Skicka din ansökan redan idag så ser vi om detta är programmet för dig!

ANSÖK IDAG!

Är du HR-chef?

Programmet är perfekt om du vill ge dina medarbetare kraft. De kommer stärka både sitt ledarskap och självledarskap - vilket bidrar både till deras personliga utveckling och till teamet. 

Resultatet? Ett bättre arbetsklimat, högre prestation och mer engagerade medarbetare som bidrar till företagets framgång. Om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan lägga upp det så maila mig på [email protected]

Tidigare coachklienter

CECILIA NEBEL
vd Nebel Media, grundare Optimistklubben, moderator och journalist.

 

"Som vd, företagare och mamma är livet fullt av utmaningar och olika val. Samtalen med Malin har gett mig verktyg och mod att fatta medvetna beslut som gynnar både mig, mitt företag och min familj. 

Jag har fått syn på drivkrafter och faktorer som påverkar mig och utifrån det börjat säga både mer ja och nej.

Jag kan varmt rekommendera Malin som coach, vårt samarbete har gett mig ovärderliga verktyg att förbättra mitt självledarskap i strävan att leva ett hållbart (arbets)liv fritt från negativ stress och fyllt av mening och lust."

Tidigare coachklient - BUSINESSCOACHING

MARIE DACKE

Professor sinnesbiologi, forskargruppsledare - Lunds Universitet.

 

"Jag tog kontakt med Malin då jag stod inför ett antal utmaningar och möjligheter i min akademiska ledarroll. Målet var att bena ut vad kärnan i dessa utmaningar var, ta fram olika vägar att bemöta dem och kartlägga var jag vill i min yrkeskarriär. Efter mina samtal med Malin har jag nu en tydligare linje att arbeta efter med en sänkt stressnivå som en tydlig bonus.

Malin är metodisk, öppen, utmanande och leder hela tiden samtalet framåt. Jag var i början skeptisk till hur hon skulle kunna navigera i den komplexa miljö jag befinner mig i, men det var inte alls ett hinder för våra samtal. Malin guidade mig tryggt från reflektion till insikt till en väg framåt. Denna process tar jag nu med mig. Tack!"

Tidigare coachklient -LEDARSKAPSCOACHING

HELENA

Enhetschef inom social sektor.

 

"Jag har träffat Malin med syftet att i ett hektiskt liv med höga krav på mig själv, få stöd och vägledning till medveten återhämtning, selfcompassion och i att lyssna in mina egna behov i ett brus av krav, förväntningar och prestation.

Malin inger förtroende och är en lugn, metodisk, kompetent och ödmjuk samtalspartner. Hon är närvarande i samtalet och vägleder på ett ödmjukt men ändå tydligt sätt in dig på tankar och insikter som får dig närmare ditt mål. Malin hjälper dig att reflektera själv och själv inse var du behöver lägga fokus.

På något magiskt sätt sitter jag nu här, 10 samtal senare, och har känslan av att alla insikter och förändringar är min egen förtjänst, det är stärkande!"

Tidigare coachklient -LEDARSKAPSCOACHING

(Bild fr Unsplash)


Det här kan bli du, gå med i Reclaming You redan idag!

Det är jag som är Malin

Jag brukade vara den som jobbade sent på kvällen när barnen somnat, ställde upp när chefen sa att “kan du ha detta klart i morgon?” Tog ansvar när andra släppte sitt.


Men jag blev trött på att se kvinnor pressa sig själva
för att hålla igång en vardag med alltför mycket måsten och borden. Se kvinnor ta ett ansvar som inte är deras för att sen ändå känna sig otillräckliga.


Med över två decenniers erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling från en stor svensk mediekoncern, egen erfarenhet av att kombinera driv, ambition och föräldraskap arbetar jag nu med att hjälpa kvinnor omfamna komplexiteten av karriär, föräldraskap och självledarskap, nå mål och ta plats i sina egna liv.

Hemligheten är att fortsätta utvecklas MED livet. Att fortsätta växa. Avsätta tid för att justera och prioritera – ja det tar lite tid. Men tiden vinner du tillbaka lätt i form av mer energi, bättre fokus och fler medvetna beslut.

 Våra liv skiljer sig åt, absolut – alla har vi våra egna unika utmaningar och svårigheter. Men det är otroligt kraftfullt att släppa offerkoftan och börja ta action och uppnå förändring.

Jag har fattat medvetna beslut och investerat i utbildningar och coaching för att ta mig hit. Har lärt mig navigera min vardag och idag hjälper jag andra kvinnor göra detsamma - lyfta både i energi, liv och karriär.

Stressa mindre - njuta mer 

Min erfarenhet från att ha coachat hundratals kvinnor – är att vi ofta delar samma önskan. Stressa mindre - njuta mer.

Sluta tänka ”Nu hann jag inte idag heller…”

Sluta ligga vaken på kvällen med tankar som snurrar kring det som inte blev gjort, det som blev gjort men som vi velat göra annorlunda osv osv…snurr, snurr, snurrMed mig som din coach kommer du

 

📌 Stärka ditt självledarskap

📌 Undvika onödig stress

📌 Ta fram en hållbar och realistisk plan

📌 Utmana dina gränser – allt med välmående i fokus.

Mina coachklienter är insiktsfulla, fördomsfria och engagerade i tillväxt. De arbetar med mig, för de vet att de vill och kan mer. Vad säger du, är det dags för dig att ta plats ditt eget liv?

 

/Malin Söderberg

Certifierad Business- & ledrskapscoach
Certifierad Klimakteriecoach steg 2
Certifierad Föräldracoach
Diplomerad Mindfulnessinstruktör steg 2

Så om du...


📣 saknar energin 
och drivet, du brukade ha. Kanske har någon sagt "så är livet efter 40!". Men du känner att nä du vill inte nöja dig - du vill fortsätta utvecklas och växa. 

📣  har svårt att säga nej när andra ber om hjälp. Du lägger alldeles för mycket tid på att täcka upp för andra, fixa det andra behöver. Du söker tydliga strategier för hur du skall hantera dessa situationer på ett sätt som både är bra och känns bra. 

📣 har alltid varit mån om både kropp och knopp, men du får inte samma resultat längre - varken på träningen eller på jobbet. Du börjar bli trött på dig själv. Du vill inte vara den som alltid stressar runt, som har dåligt tålamod och känner dig otillräcklig. 

 

Då är Reclaiming You för dig!

ANSÖK IDAG!

BOKA FÖRE MIDSOMMARAFTON!

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MMINUTER

00

SEKUNDER

Mjukstarta i sommar med detta sommarkit!. 
Gå inte rakt in i ekorrhjulet i höst.
 Ha planen klar! 


Sommarkit med:

📌 Coachande introduktionssamtal  
📌 Tre kraftfulla reflektionsguider
📌 Två motivationshöjande webinar
📌 Veckovisa utmaningar
Och inspirerande material i lagom stora munsbitar för att passa en sommarsemester.
 Inga måsten bara möjligheter!

Bonusar VÄRDA 8950 KR, utvalda och anpassade att passa din ledighet oavsett om den spenderas på stranden med familjen eller på resande fot.

1:1 VÄLKOMSTSAMTAL

Coachande introduktionssamtal

Detta personliga uppstartssamtal är en viktig del av din resa, eftersom du får sätta ord på dina behov jag får möjlighet att förstå och kunna guida dig så att du får maximal nytta av programmet. Du bokar en tid som passar dig direkt i min kalender.

WEBINAR

"Mindfulness för en Balanserad vardag"

Du får praktiska tips och tekniker för att minska stress, öka närvaro och förbättra ditt välmående. Webinaret kommer hjälpa dig att hitta ro och balans i vardagen, vilket leder till ökad produktivitet och bättre mental hälsa. Inspelat webinar som du kan se när det passar dig. 

WEBINAR

"Hjälp! Jag känner inte igen mig själv!"

Få koll på symptom, hormoner och mående. Det är lätt att pressa sig själv ännu mer, känna sig uppgiven och värdelös när träningsresultat uteblir, hjärntröttheten inte vill släppa. Med kunskap ökar dina möjligheter att fatta rätt beslut för dig själv. Även detta webinar är inspelat för att du skall kunna titta när det passar dig. 

3 REFLEKTIONSGUIDER

När du anmäler dig kommer du att få den första av tre Reflektionsguider. Därefter kommer ytterligare två, med några veckors mellanrum. De innehåller frågor och övningar som hjälper dig reflektera över olika aspekter av ditt liv, som värderingar, ärvda mönster och personliga triggers. Så att du har större klarhet när hösten närmar sig.

VECKANS UTMANING

Utmaningar eller övningar som du kan genomföra för att integrera nya vanor och beteenden i ditt liv. Det kan vara allt från att praktisera självmedkänsla till att sätta gränser och prioritera dina behov. Kommer att fungera som små påminnelser i vardagen - hjälpa dig bli uppmärksam på saker och situationer som utmanar, ger energi - sådant du vill förändra eller bevara.

JAG ÄR INTRESSERAD!

"It’s not who you are that holds you back, it who you think you’re not"

– Denis Wattley