3 TIPS - FÅ BÄTTRE TÅLAMOD & STÄRK BARNENS SJÄLVKÄNSLA!


Alla familjer är olika och det finns ingen färdig mall för en perfekt familj. På mitt livesända kostnadsfria webinar får du handfasta tips till en trivsammare vardag. Välj ett datum så ses vi! 
 

2:e OKT KL 12.00 4:e OKT kl 20.00 5:E OKT KL 19.00 8:E OKT KL 10.00

Gå från att känna dig frustrerad och otillräcklig till tålmodig och mer energifylld. 

1

"Jag fick inte vara med idag när Alex och Johannes skulle vara..."

Hur svarar vi på detta? Vilka känslor väcker det hos oss och hur hanterar vi dem? Finns det något vi kan göra?


Efter webinaret kommer du inte att vara oförberedd. 

2

"Amanda är mycket bättre än mig i matte"

Här hamnar vi lätt i en grop som vi själva gräver. Vi vill gärna peppa men inte prata prestation, avdramatisera men inte inte bagatellisera.


Barn i alla åldrar jämför sig, med syskon med klass-, träningskompisar eller med oss vuxna. Efter webinaret kommer du ha en idé om hur du vill hantera liknande situationer. 

3

"Ingen annan har maxtid på PS4 det är bara jag! Du är så värdelös...!"

Hur mycket får de spela? Hur länge får de vara ute? Vad har de i veckopeng? Osv. Alla föräldrar får höra detta förr eller senare. 


Hur hanterar du motståndet på ett sätt som känns bra och samtidigt stärker ditt barn? Det kommer vi att gå igenom på webinaret.

Kom på kostnadsfritt webinar och få tre tips du kan använda direkt!

Som mamma förstår jag att det är svårt ibland

Jag vet hur det känns att vara  frustrerad, förtvivlad, kraftlös och uppgiven.

Med känslan att man provat allt, att man borde kunna bättre, borde kunna lösa, borde veta... 

Jag hjälper dig lyfta bort den blöta filten som ligger över vardagen, jag vet att du har kraften och svaren inom dig.

Alla vuxna är olika och alla barn är olika, men din lösning finns, nu ser vi till att du hittar din kompass. 

Tidigare föreläsningsdeltagare:

"Efter din föreläsning så testade vi att hantera en situation med vår tjej som är 11 med fokus på hennes känslor istället för att reagera på det hon sa, vilken skillnad! Det blev mycket bättre."


Amina

"Tack för denna möjlighet. Digitalt format möjliggör för båda föräldrar att delta vilket är viktigt för ett gemensamt synsätt och dialog."


Johan

"Väldigt bra föreläsning om ett ämne som nästan ibland nästan känns lite skambelagt, att man faktiskt som förälder inte kan allt och behöver hjälp och utbyte av erfarenheter gällande föräldraskap. Perfekt tid för småbarnsförälder. Malin var en lugn och inspirerande föreläsare."


Anna

"Mycket inspirerande, nyttigt och insiktsfullt. Malin va en otroligt bra föreläsare."


Marie

"Mycket bra! Malin berör precis de punkter som är grundbultarna i familjeraltionen (ja i alla möten) och på ett sätt som inte gör föräldrarna skuldmedvetna utan ger tips för att komma framåt."


Sofia

Bli den trygga och energifyllda föräldern du vill vara!

Hjälp dina barn att utvecklas till självständiga, kritiskt tänkande människor som kan välja med integritet och inte låter sig domineras, kuvas eller förföras?

Jag heter Malin Söderberg

Som vuxen förstår jag betydelsen av att ha fått växa upp i en familj med vuxna som sett, lyssnat och tagit mig på allvar.

Min egen erfarenhet av att vara mamma, extra mamma - av att skiljas och flytta ihop, småbarnsår och tonårsutmaningar, livets upp och nedförsbackar är väldigt värdefull.

Detta samlat med yrkeserfarenhet och utbildningar gör att jag brinner för föräldrar och familjer. 

Som coach och utbildare hjälper jag dig som förälder och vuxen att hitta din inneboende trygghet och barn och vuxna att kommunicera och förstå varandra bättre. 

När vi vuxna mår bra och känner oss trygga i oss själva får vi energi och kraft att vara närvarande och inlyssnande. Detta ger oss robusta, stabila barn som är trygga och starka i sin självkänsla och integritet. 

Viktigt förtydligande!

Jag vill vara tydlig med att, även om jag pratar om föräldrar, så inkluderar jag alla vuxna i barnens liv, alla som vill och önskar vara närvarande, inlyssnande och autentiska. Detta är för plastmammor och gummipappor, far- och morföräldrar, partners och vuxna syskon.

Hoppas att vi ses!

På mitt livsända kostnadsfria webinar får du handfasta tips till en trivsammare vardag. Välj ett datum så ses vi!