Unik studentpresent -  personlig coaching!

En omtänksam och energigivande studentpresent


Unga människor värdesätter ofta personlig utveckling, att ta hand om sig själva och må väl. För några är siktet redan inställt på nästa steg, för andra är drömmarna stora och för en del finns osäkerhet kring det som väntar. 

Oavsett vem din student är så vet jag att personlig coaching - att ha en PT för livet - det bidrar till både ökad insikt, medvetenhet och tillit.

Att som nybakad student få möjlighet och tillgång till en utomstående person som värderingsfritt utmanar, lyssnar och har 100% fokus på just dem är ovärderligt.

Studentpresent - Personlig coaching 60 minuter

895,00 SEK
Studentpresent - Personlig coaching 90 minuter

1 495,00 SEK

Öka tilliten till den egna förmågan  

Coaching bidrar till stärkt självkänsla - genom att man hittar sina egna svar på de frågor och utmaningar man har. Detta ökar även tilliten till den egna förmågan. Här bidrar coaching till framtidshopp och en tryggare och mer harmonisk start på vuxenlivet.

Jag vill boka 90 minuter
Jag vill boka 60 minuter

Skapa förändring och hitta riktning  

Att samtala med en certifierad coach är inte samma sak som att ha ett vardagligt samtal med en kompis eller en förälder. Detta är en process, vi vill skapa förändring, hitta riktning och studenten växer som individ med de insikter och den medvetenhet som samtalet ger. Min uppgift är att hjälpa dem hitta sina styrkor och utvecklingspunkter i form av kunskap, färdigheter och beteenden. Som coach är jag utbildad och van att belysa varje individs unika situation och guida till lösning.

Jag vill boka 60 minuter!
Jag vill boka 90 minuter!
Studentpresent - Personlig coaching 90 minuter

1 495,00 SEK
Studentpresent - Personlig coaching 60 minuter

895,00 SEK

Ge bort en omtänksam och unik present

Du får ett vackert personligt presentkort skickat till dig digitalt eller om du önskar ett fysiskt tryckt kort, detta förutsätter dock beställning 5 arbetsdagar innan önskad leverans. Presentkortet är giltigt mellan 1 juni 2022- 31 juni 2023.

Jag arbetar med mental friskvård och brinner för att skapa ett samhälle där vi känner mening, upplever trygghet och finner styrka inför livets utmaningar.

Ett framåtriktat samtal för att stötta utveckling och skapa ökad medvetenhet och insikt vilket i sin tur ger en stabil grund för beslut. Samtalet genomförs online via Zoom.

Jag heter Malin Söderberg och är certifierad coach

Har du frågor eller funderingar så hör av dig till mig på [email protected] eller 0704-663805.